Wat kan ik voor u doen?

Brand Design & Styling

Brand Design & Styling gaat verder dan alleen een ontwerp. Krachtige merken onderscheiden zich door het verhaal dat het merk vertelt.

 

Bij LW Design & Styling gaan we aan de slag met úw verhaal. Het is de vertaling van uw merkwaarden naar kleuren en vormen, naar beeldtaal en materialen. Incidenteel of op projectbasis.

 

Zodat alles wat u communiceert, naar buiten toe, maar ook intern, op een succesvolle manier bijdraagt aan wat u wilt vertellen en uitstralen. Van moodboard tot concrete visualisatie.

 

Krachig, eigen en verrassend

Graphic Design

 

Graphic Design is communicatie; eerst de boodschap dan de vorm. Samen bespreken we wat essentieel is voor uw doelgroep en welk doel uw wilt bereiken.

 

Van hieruit kan er gewerkt worden aan een visuele profilering, een logo, huisstijl, brochure, website een social media campagne of ander communicatie middel.

LW Design & Styling kan van A tot Z ingezet worden. Zelfs fotografie, maar ook een service als drukwerkverzorging behoren tot de mogelijkheden.

Altijd uniek, op maat en stijlvol

 

'Lisanne werd mij aanbevolen omdat zij een sterk oog heeft voor kleur, vorm én daarbij uitstekend kan weergeven waar de klant specifieke wensen heeft. In korte tijd heeft Lisanne de huisstijl van Presentation-Master ontwikkeld waarbij wij met trots dit laten zien, tot aan RTL7 aan toe. https://youtu.be/JVgr3yhcDCI Lisanne heeft er mede voor gezorgd dat wij internationaal goed herkenbaar zijn als brand. Zowel online als off line. Bent u op zoek naar een goede huislijn, logo of ander ontwerp op video of online dan kan ik Lisanne Wickel van harte aanbevelen.

Nienke van Bezooijen Eigenaar presentation-master"

Testimonial

© LW Design & Styling | KVK 66386675 | ROTTERDAM 2017